01/10/2019 - Beurs

MOTEK 2019

De internationale vakbeurs Motek is wereldwijd toonaangevend op het gebied van automatisering van productie en assemblage, toevoertechniek en onderdelenstroom, efficiencyverbetering in materialhandling en industriële goederenstromen. Als vakbeurs is Motek uniek doordat alle aspecten van industriële automatisering hier samen komen.

Voor de professionele bezoeker biedt Motek tegenover vakbeurzen voor onderdelen of het tonen van uitsluitend klantspecifieke productielijnen het voordeel dat ontwerpers en gebruikers hier vakoverstijgende oplossingen op detailniveau tot aan turnkey projectoplossingen kunnen zien. Op 63.000 vierkante meter beursvloer van de Messe Stuttgart ontmoeten jaarlijks bijna 1000 exposanten een internationaal publiek van ongeveer 36.000 professionele bezoekers.

Een van de redenen van het succes van Motek is het hanteren van een strikte onderverdeling naar doelgroepen. Dit zijn bijvoorbeeld de automobielindustrie, machine- en werktuigbouw, de electrotechnische en electonica industrie, de medische industrie, de productie van zonne-energie en natuurlijk de metaal- en kunstofverwerkende bedrijven en hun toeleveranciers.

Motek vind plaats van 7 tot 10 october 2019 op het beursterrein van Stuttgart.

Profilscope GmbH is aanwezig met zijn aanbod van robuuste en betrouwbare kogellager- en lineair geleiders die worden toegepast in de machinebouw of voor het verplaatsen van zware onderdelen.

Wij heten u graag welkom op onze stand 8405 in Hal 8.

Blog


Kantelbare lade: Slide and Tilt system uitweg
Blog

Kantelbare lade: Slide and Tilt system uitweg

Het Slide and Tilt, creëert een gedeeltelijke uitschuiflade met een schuif- en kanteleffect. De verlengings- en kantelhoek kan worden aangepast met behulp van de naaldstoppen. Het apparaat, uitgerust met een draaisysteem, vergemakkelijkt de toegang tot de inhoud van een hooggelegen lade

Wat u moet weten over lineaire geleiderail:
Blog

Wat u moet weten over lineaire geleiderail:

De lineaire geleiderail is een apparaat dat veel gebruikt wordt in de industriële sector. Afhankelijk van de toepassing kunnen lineaire […]

De telescopische kogelgelagerde geleider van CHAMBRELAN
Blog

De telescopische kogelgelagerde geleider van CHAMBRELAN

De Telescoopgeleiding is het element dat het verschuiven van de laden vergemakkelijkt, maar ook het verschuiven van veel alledaagse gebruiksvoorwerpen […]

Nieuws


FabTech 2019
Beurs

FabTech 2019

Fabtech, van 11 t/m 14 november in Chicago, toont een grote hoeveelheid innovaties en technologische ontwikkelingen in de metaalindustrie.

Chambrelan sluit zich aan bij het NAE – Normandie AeroEscpace excellence netwerk.
Nieuws

Chambrelan sluit zich aan bij het NAE – Normandie AeroEscpace excellence netwerk.

Als onderdeel van de ontwikkeling van Chambrelan zijn wij op 1 oktober 2019 lid geworden van de NAE.

Kormarine Expo 2019
Beurs

Kormarine Expo 2019

Kormarine Expo, International Shipbuilding & Marine Equipment Exhibition, is een 4 dagen durende beurs van 22 tot en met 25 Oktober 2019 in de BEXCO Convention Hall in Busan, Korea.

Copyright 2020 CHAMBRELAN - Wettelijke bepalingen - Overzicht van de website