MOTEK 2023 : De teams van Chambrelan en Profilscope zullen aanwezig zijn

Profilscope GmbH, de Duitse dochteronderneming van de CHAMBRELAN Group, exposeert van 10 tot 13 oktober 2023 op de MOTEK-beurs in Stuttgart in hal 3, stand 3129.

MOTEK in Stuttgart in het kort

MOTEK is een internationale vakbeurs gespecialiseerd in automatiserings-, productie- en assemblagetechnologie. De beurs wordt jaarlijks gehouden in het Stuttgart Exhibition Centre in Duitsland en trekt professionals uit de automatiserings-, robotica-, mechatronica- en industriële productie-industrie van over de hele wereld. Hier volgen enkele belangrijke feiten over MOTEK:

  1. Doel: MOTEK toont de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van productieautomatisering, robotica, mechatronica, productiebeheer en logistiek.
  2. Exposanten: MOTEK brengt een breed scala aan exposanten samen, waaronder machinefabrikanten, leveranciers van automatiseringsoplossingen, industriële robotfabrikanten, logistieke dienstverleners, softwareleveranciers en vele andere spelers uit de industrie.
  3. Bezoekers: De beurs trekt een gevarieerd publiek, waaronder ingenieurs, productiemanagers, automatiseringsmanagers, onderzoekers, besluitvormers en andere professionals uit de industrie.
  4. Inhoud: Het evenement biedt productpresentaties, live demonstraties, conferenties en netwerksessies. Bezoekers krijgen de kans de nieuwste technologische innovaties te ontdekken en industrie-experts te ontmoeten.
  5. Thema’s: De belangrijkste thema’s van MOTEK zijn automatisering van productieprocessen, industriële robotica, mechatronica, productiebeheer, logistiek, enz.
  6. Internationale deelname: MOTEK is een internationaal evenement, met deelnemers en exposanten van over de hele wereld. Het biedt een ideaal platform voor het aangaan van zakelijke partnerschappen en internationale contacten.

Bezoek de Profilscope stand

Ons team kijkt ernaar uit u te ontmoeten in Hal 3 – Stand 3129.

Retrouvez les équipes Chambrelan / Profilscope sur le salon MOTEK

Ontdek ons assortiment industriële telescopische geleiders die bestand zijn tegen zware belastingen, onze lineair geleiders met kogel- of rolglijders, onze ergonomische handgrepen en kits voor het verschuiven en kantelen van je laden.

Om uw bezoek zo goed mogelijk te organiseren, kunt u nu een afspraak maken met ons teams: info@profilscope.de

Vind wat je zoekt

    *Benodigde informatie

    Heb je een vraag ?

    1.Technische specificaties?

    • Montageplan
    • Beschikbaarheid van een product
    • Laadvermogen…

    2.Toepassingsgebieden van onze industriële producten?

    • ontwerp van een op maat gemaakte telescoopgeleider
    • selectie van een model op basis van het draagvermogen…