01/10/2019 - Beurs

MOTEK 2019

De internationale vakbeurs Motek is wereldwijd toonaangevend op het gebied van automatisering van productie en assemblage, toevoertechniek en onderdelenstroom, efficiencyverbetering in materialhandling en industriële goederenstromen. Als vakbeurs is Motek uniek doordat alle aspecten van industriële automatisering hier samen komen.

Voor de professionele bezoeker biedt Motek tegenover vakbeurzen voor onderdelen of het tonen van uitsluitend klantspecifieke productielijnen het voordeel dat ontwerpers en gebruikers hier vakoverstijgende oplossingen op detailniveau tot aan turnkey projectoplossingen kunnen zien. Op 63.000 vierkante meter beursvloer van de Messe Stuttgart ontmoeten jaarlijks bijna 1000 exposanten een internationaal publiek van ongeveer 36.000 professionele bezoekers.

Een van de redenen van het succes van Motek is het hanteren van een strikte onderverdeling naar doelgroepen. Dit zijn bijvoorbeeld de automobielindustrie, machine- en werktuigbouw, de electrotechnische en electonica industrie, de medische industrie, de productie van zonne-energie en natuurlijk de metaal- en kunstofverwerkende bedrijven en hun toeleveranciers.

Motek vind plaats van 7 tot 10 october 2019 op het beursterrein van Stuttgart.

Profilscope GmbH is aanwezig met zijn aanbod van robuuste en betrouwbare kogellager- en lineair geleiders die worden toegepast in de machinebouw of voor het verplaatsen van zware onderdelen.

Wij heten u graag welkom op onze stand 8405 in Hal 8.

Blog


Geleiders voorgesteld op EURONAVAL 2020
Blog

Geleiders voorgesteld op EURONAVAL 2020

CHAMBRELAN stelt zijn nieuwe glijders en geleiders voor de marine- en defensiesector voor op EURONAVAL van 20 tot 23 oktober 2020 in Le Bourget.

Kantelbare lade: Slide and Tilt system uitweg
Blog

Kantelbare lade: Slide and Tilt system uitweg

Het Slide and Tilt, creëert een gedeeltelijke uitschuiflade met een schuif- en kanteleffect. De verlengings- en kantelhoek kan worden aangepast met behulp van de naaldstoppen. Het apparaat, uitgerust met een draaisysteem, vergemakkelijkt de toegang tot de inhoud van een hooggelegen lade

Wat u moet weten over lineaire geleiderail:
Blog

Wat u moet weten over lineaire geleiderail:

De lineaire geleiderail is een apparaat dat veel gebruikt wordt in de industriële sector. Afhankelijk van de toepassing kunnen lineaire […]

Nieuws


Nieuwe telescopische geleider met kogellagers E1906
Nieuws

Nieuwe telescopische geleider met kogellagers E1906

Deze E1906 stalen volledig uittrekbare telescopische geleider is de nieuwste toevoeging aan de Chambrelan reeks van ultra-resistente geleiders.

Geleiders voorgesteld op EURONAVAL 2020
Blog

Geleiders voorgesteld op EURONAVAL 2020

CHAMBRELAN stelt zijn nieuwe glijders en geleiders voor de marine- en defensiesector voor op EURONAVAL van 20 tot 23 oktober 2020 in Le Bourget.

Kantelbare lade: Slide and Tilt system uitweg
Blog

Kantelbare lade: Slide and Tilt system uitweg

Het Slide and Tilt, creëert een gedeeltelijke uitschuiflade met een schuif- en kanteleffect. De verlengings- en kantelhoek kan worden aangepast met behulp van de naaldstoppen. Het apparaat, uitgerust met een draaisysteem, vergemakkelijkt de toegang tot de inhoud van een hooggelegen lade

Copyright 2020 CHAMBRELAN - Wettelijke bepalingen - Overzicht van de website