01/10/2019 - Beurs

MOTEK 2019

De internationale vakbeurs Motek is wereldwijd toonaangevend op het gebied van automatisering van productie en assemblage, toevoertechniek en onderdelenstroom, efficiencyverbetering in materialhandling en industriële goederenstromen. Als vakbeurs is Motek uniek doordat alle aspecten van industriële automatisering hier samen komen.

Voor de professionele bezoeker biedt Motek tegenover vakbeurzen voor onderdelen of het tonen van uitsluitend klantspecifieke productielijnen het voordeel dat ontwerpers en gebruikers hier vakoverstijgende oplossingen op detailniveau tot aan turnkey projectoplossingen kunnen zien. Op 63.000 vierkante meter beursvloer van de Messe Stuttgart ontmoeten jaarlijks bijna 1000 exposanten een internationaal publiek van ongeveer 36.000 professionele bezoekers.

Een van de redenen van het succes van Motek is het hanteren van een strikte onderverdeling naar doelgroepen. Dit zijn bijvoorbeeld de automobielindustrie, machine- en werktuigbouw, de electrotechnische en electonica industrie, de medische industrie, de productie van zonne-energie en natuurlijk de metaal- en kunstofverwerkende bedrijven en hun toeleveranciers.

Motek vind plaats van 7 tot 10 october 2019 op het beursterrein van Stuttgart.

Profilscope GmbH is aanwezig met zijn aanbod van robuuste en betrouwbare kogellager- en lineair geleiders die worden toegepast in de machinebouw of voor het verplaatsen van zware onderdelen.

Wij heten u graag welkom op onze stand 8405 in Hal 8.

Nieuws


Kormarine Expo 2019
Beurs

Kormarine Expo 2019

Kormarine Expo, International Shipbuilding & Marine Equipment Exhibition, is een 4 dagen durende beurs van 22 tot en met 25 Oktober 2019 in de BEXCO Convention Hall in Busan, Korea.

Metal Madrid 2019
Beurs

Metal Madrid 2019

Metal Madrid 2019, de enige Industrie beurs in het hart van Spanje is een goede gelegenheid om “uw zaken en marken te verbreden” en te zien welke mogelijkheden er zijn in andere regio’s en marktsectoren.

MOTEK 2019
Beurs

MOTEK 2019

De internationale vakbeurs Motek is wereldwijd toonaangevend op het gebied van automatisering van productie en assemblage, toevoertechniek en onderdelenstroom, efficiencyverbetering in materialhandling en industriële goederenstromen.

Copyright 2017 CHAMBRELAN - Wettelijke bepalingen - Overzicht van de website