10/11/2020 - Nieuws

Nieuwe telescopische geleider met kogellagers E1906

Deze volledig uittrekbare telescopische geleider in staal E1906 is de nieuwste toevoeging aan het Chambrelan-assortiment.

De E1906 glijbaan is het resultaat van de uitwisseling tussen Chambrelan en haar klanten om een telescopische glijbaan te creëren die ultrabestendig en lichter is dan de huidige productie.

Hij is verkrijgbaar in standaardlengtes van 500 mm tot 2 meter. Op verzoek kunnen wij op maat gemaakte modellen vervaardigen. De maximale verplaatste belasting bedraagt meer dan 700 kg per lade bij montage op de rand (aan elke kant van de lade). Bij een vlakke montage kunnen sommige lengtes tot 300kg. weerstaan.

Industriëlen in de spoorweg-, automobiel- en transportsector in het algemeen worden geconfronteerd met ecologische vraagstukken, massale vermindering en optimalisering van de belasting.

De E1906 voldoet aan deze criteria. Het is een evolutie van de E1902 high performance slide. Het is uitgerust met versterkingskogels die de verbrijzelings- en torsiemomenten opnemen. Het geheim zit hem in het ontwerp en de techniek van het tussenelement. Het is lichter en zijn sterkte wordt verhoogd door carbonitreren, een proces dat het koolstofgehalte van het staal verhoogt. Zo weegt een E1902 glijbaan van 1 meter bijna 16 kg, vergeleken met minder dan 13 kg voor de E1906!

Zo biedt de E1906-glijbaan niet alleen een ongeëvenaarde verhouding tussen gewicht en belastingsweerstand, maar ook alle voordelen van een lange levensduur in trillende en vervuilde omgevingen, dankzij de hoogwaardige anticorrosie- en oppervlaktehardingsbehandelingen.

Tot slot synchroniseren magnetische apparaten de opening. Een sequentiële opening van de elementen laat toe om de verdeling van de krachten te optimaliseren. Zo zijn bewegingen onder belasting gemakkelijker.

Blog


Geleiders voorgesteld op EURONAVAL 2020
Blog

Geleiders voorgesteld op EURONAVAL 2020

CHAMBRELAN stelt zijn nieuwe glijders en geleiders voor de marine- en defensiesector voor op EURONAVAL van 20 tot 23 oktober 2020 in Le Bourget.

Kantelbare lade: Slide and Tilt system uitweg
Blog

Kantelbare lade: Slide and Tilt system uitweg

Het Slide and Tilt, creëert een gedeeltelijke uitschuiflade met een schuif- en kanteleffect. De verlengings- en kantelhoek kan worden aangepast met behulp van de naaldstoppen. Het apparaat, uitgerust met een draaisysteem, vergemakkelijkt de toegang tot de inhoud van een hooggelegen lade

Wat u moet weten over lineaire geleiderail:
Blog

Wat u moet weten over lineaire geleiderail:

De lineaire geleiderail is een apparaat dat veel gebruikt wordt in de industriële sector. Afhankelijk van de toepassing kunnen lineaire […]

Nieuws


Nieuwe telescopische geleider met kogellagers E1906
Nieuws

Nieuwe telescopische geleider met kogellagers E1906

Deze E1906 stalen volledig uittrekbare telescopische geleider is de nieuwste toevoeging aan de Chambrelan reeks van ultra-resistente geleiders.

Geleiders voorgesteld op EURONAVAL 2020
Blog

Geleiders voorgesteld op EURONAVAL 2020

CHAMBRELAN stelt zijn nieuwe glijders en geleiders voor de marine- en defensiesector voor op EURONAVAL van 20 tot 23 oktober 2020 in Le Bourget.

Kantelbare lade: Slide and Tilt system uitweg
Blog

Kantelbare lade: Slide and Tilt system uitweg

Het Slide and Tilt, creëert een gedeeltelijke uitschuiflade met een schuif- en kanteleffect. De verlengings- en kantelhoek kan worden aangepast met behulp van de naaldstoppen. Het apparaat, uitgerust met een draaisysteem, vergemakkelijkt de toegang tot de inhoud van een hooggelegen lade

Copyright 2020 CHAMBRELAN - Wettelijke bepalingen - Overzicht van de website