Zomervakantie:
Ook dit jaar zal Chambrelan in de hele vakantieperiode geopend zijn en kunnen orders voor voorraadartikelen normaal worden geboekt en verzonden.
Als gevolg van het sluiten van productielijnen bij onze toeleveranciers zullen onze levertijden voor speciale geleiders en voor grote orders van standaardartikelen langer zijn dan normaal. Wij vragen u indien mogelijk hiermee rekening te houden bij het plannen van uw bestellingen.

KRG53

Deze kit, die aan de loopwagens van rail E53 en ST53 wordt bevestigd, veegt deeltjes die de loop van de geleider kunnen blokkeren uit de loopbanen.


  optie

  3D


  optie :
  3D Viewer
  3D Viewer

  Omschrijving

  Deze kit, die aan de loopwagens van rail E53 en ST53 wordt bevestigd, veegt deeltjes die de loop van de geleider kunnen blokkeren uit de loopbanen.

  Het gereedschap bestaat uit 2 plastic vegers die met een geanodiseerde aluminium beugel aan beide kanten van de loopwagen worden bevestigd. Door de beugel neemt de dikte van de loopwagen met 5 mm toe. De vegers maken de loopwagens 20 mm langer.

  Voorgemonteerd geleverd.

  Toepassingen

  Aanbevolen gebruikstemperatuur van -20 tot 80°C.

  Opties

  Gebruik bij hoge temperaturen
  • Wij ontraden gebruik van dit product bij temperaturen buiten de standaard toegelaten temperatuurrange.

  Positie bevestigingsgaten

  Tekening gatenpatroon - KRG53
  Verstuur

  Overzicht lengten

  De op deze website genoemde eigenschappen hebben betrekking op de standaard productiewijze of de gebruikelijke producteisen. Als producent hebben wij een grote flexibiliteit om aan specifieke wensen te kunnen voldoen.

  LengteVoorraadartikelenMaak een keuze
  STD --

  Heb je een vraag over onze KRG53?

  Meer informatie nodig?

  1. Technische specificaties?
   • Montageplan
   • Beschikbaarheid van een product
   • Laadvermogen...
  2. Toepassingsgebieden van onze industriële producten?
   • ontwerp van een op maat gemaakte telescoopgeleider
   • selectie van een model op basis van het draagvermogen...
  Chambrelan's, engineering, ontwikkeling, productie en verkoop teams kunnen al uw vragen beantwoorden en u helpen bij de selectie van uw producten. Neem contact op met het Chambrelan-team via het contactformulier.

  Copyright 2017 CHAMBRELAN - Wettelijke bepalingen - Overzicht van de website