KRG57

Deze kit, die aan de loopwagens van rail E53 en ST53 wordt bevestigd, veegt deeltjes die de loop van de geleider kunnen blokkeren uit de loopbanen. Het gereedschap bestaat uit 2 plastic vegers die met een geanodiseerde aluminium beugel aan beide kanten van de loopwagen worden bevestigd. Door de beugel neemt de dikte van de loopwagen met 5 mm toe. De vegers maken de loopwagens 20 mm langer. Voorgemonteerd geleverd.


  optie

  3D


  optie :
  3D Viewer
  3D Viewer

  Omschrijving

  Deze kit, die aan de loopwagens van rail E53 en ST53 wordt bevestigd, veegt deeltjes die de loop van de geleider kunnen blokkeren uit de loopbanen.

  Het gereedschap bestaat uit 2 plastic vegers die met een geanodiseerde aluminium beugel aan beide kanten van de loopwagen worden bevestigd. Door de beugel neemt de dikte van de loopwagen met 5 mm toe. De vegers maken de loopwagens 20 mm langer.

  Voorgemonteerd geleverd.

  Toepassingen

  Aanbevolen gebruikstemperatuur van -20 tot 80°C.

  Opties

  Gebruik bij hoge temperaturen
  • Wij ontraden gebruik van dit product bij temperaturen buiten de standaard toegelaten temperatuurrange.

  Positie bevestigingsgaten

  Tekening gatenpatroon - KRG57
  Verstuur

  Overzicht lengten

  De op deze website genoemde eigenschappen hebben betrekking op de standaard productiewijze of de gebruikelijke producteisen. Als producent hebben wij een grote flexibiliteit om aan specifieke wensen te kunnen voldoen.

  LengteVoorraadartikelenMaak een keuze
  STD--

  Heb je een vraag?

  Neem contact met ons op voor meer informatie

  Copyright 2017 CHAMBRELAN - Wettelijke bepalingen - Overzicht van de website