Kantelbare lade: Slide and Tilt system uitweg

CHAMBRELAN  presenteert de Slide and Tilt uitbreidingsset. Het apparaat is vergelijkbaar met telescopische geleiders en het gebruik ervan is voornamelijk bedoeld voor opslag en picking activiteiten. Ontdek via deze paar paragrafen het werkingsprincipe, het belang en de belangrijkste kenmerken van dit type product.

Presentatie van het schuif- en kantelsysteem

Schuif- en kantelmechanisme wordt gebruikt om de toegang tot hoge laden te vergemakkelijken. Hier is een korte beschrijving van het product.

Wat is het Slide and Tilt?

Het product, genaamd Slide and Tilt, creëert een gedeeltelijke uitschuiflade met een schuif- en kanteleffect. De verlengings- en kantelhoek kan worden aangepast met behulp van de naaldstoppen. Het apparaat, uitgerust met een draaisysteem, vergemakkelijkt de toegang tot de inhoud van een hooggelegen lade. Het wordt geleverd in de vorm van een kit, klaar voor montage, waarvan de elementen zijn samengesteld uit:

  • Schuifrails en glijders met draaipunten en eindeloopschokdempers
  • Instelbare aanslagen voor de rails
  • Rolgeleiding vooraan op de rol
  • Schrapers voor spoorbescherming

Deze verschillende uitrustingen zijn gemaakt van staal, roestvrij staal, versterkt polyamide en aluminium. CHAMBRELAN  biedt standaard 3 soorten raillengtes aan. Zo heeft u de keuze uit 550 mm, 650 mm en 1.050 mm rails.

Wat is het belang van het Slide and Tilt?

Dit product is speciaal ontworpen om het probleem van de toegang tot lade-inhoud die op een hoogte groter dan of gelijk aan de schouders is geïmplanteerd, aan te pakken. Dit type verzoek heeft over het algemeen betrekking op brandweerauto’s en hulpverleningsvoertuigen. Het product wordt gebruikt om de opslag van benodigdheden en apparatuur te vergemakkelijken in: magazijnen, productiefaciliteiten, hulpverleningsvoertuigen, assemblagelijnen of om de ergonomie van werkbanken te verbeteren…. Het is het ideale apparaat om de opslag van goederen en artikelen in winkels, restaurants, restaurants, medische faciliteiten en commerciële keukens en garages te vereenvoudigen. Het apparaat kan lasten van 100 kg dragen.

Hoe gebruik ik de schuif- en kantelverlengingsset?

Het schuif- en kantelsysteem wordt voornamelijk gebruikt voor toepassingen die een zware lastbegeleiding per lade vereisen. Het werkingsprincipe is gemakkelijk te begrijpen. Met de in het systeem ingebouwde rollen kan de lade worden geopend. Wanneer deze laatste de kast of doos opent en verlaat, grijpen de aluminium rails het kantelen van de achterkant van de kast of doos in. Dit mechanisme vergemakkelijkt het bekijken en de toegang tot de inhoud op hoogte. De kit is eenvoudig te installeren, omdat de montage ervan geen diepgaande kennis van het mechanisme vereist. Opgemerkt zij dat de lade bestand is tegen een temperatuurbereik van -20 °C tot 80 °C.

De specifieke kenmerken van de Slide and Tilt

CHAMBRELAN ’s Slide and Tilt uitbreidingssysteem heeft veel technische kenmerken.

De prestaties van het apparaat

Het kantelsysteem is eenvoudig instelbaar. Bovendien zijn alle gebruikers in staat om deze instelling op hun eigen manier te maken. Corrosie heeft geen invloed op het systeem. Deze weerstand is te danken aan de witte gegalvaniseerde coating. Het apparaat kan worden voorzien van een set ergonomische CHAMBRELAN -vergrendelingshendels, zoals gesloten handgrepen en open-loophendels die de veiligheid van de inhoud garanderen. Opgemerkt moet worden dat de kit rollen heeft die de beweging vloeiender maken, zelfs als de lade op volle capaciteit wordt geladen.

De varianten van de kit

U heeft een alternatief voor de schuif- en kantelbare ladeset. Kies tussen rails van verschillende lengtes en specifieke gaten en montage met roestvrijstalen kogels of een roestvrijstalen rail. Deze producten zijn allemaal corrosiebestendig. Qua afmetingen zijn de 3 aangeboden lengtes standaard. Uiteraard is het altijd mogelijk om andere lengtes te verkrijgen volgens de wensen van de klant. De fabrikant is in staat om speciale wensen te verwerken zoals: speciale afmetingen, typische behandelingen, speciale bevestigingsmateriaal…. De klant kan de geleider ook op de gewenste lengte snijden en de bevestigingsgaten dienovereenkomstig boren.

De voordelen van de schuif- en kantelverlengingsset

Een dergelijk systeem heeft vele voordelen.

De schuif en schuifuitbreidingsset:

  • Vergemakkelijkt de toegang tot de inhoud van de lade die in de hoogte is geïnstalleerd.
  • Maakt gebruik van een door de fabrikant vooraf ingestelde kantelhoek
  • Ondersteunt een belasting tot 100 kg.
  • Uitgerust met aluminium geleiderail in 2 lengtes

De montage is eenvoudig en toegankelijk voor alle soorten gebruikers. Om veiligheidsredenen is het systeem uitgerust met elementen die voorkomen dat de rails loskomen, vooral omdat het product is onderworpen aan standaardtests om er zeker van te zijn dat het aan de normen voldoet. Deze tests omvatten plotselinge sluitingen van meer dan 10.000 cycli bij 35 kg, gevolgd door andere sluitingen van 2.000 cycli bij 65 kg.

Vind wat je zoekt

    *Benodigde informatie

    Heb je een vraag ?

    1.Technische specificaties?

    • Montageplan
    • Beschikbaarheid van een product
    • Laadvermogen…

    2.Toepassingsgebieden van onze industriële producten?

    • ontwerp van een op maat gemaakte telescoopgeleider
    • selectie van een model op basis van het draagvermogen…