Geleiders beschikbaar in grote aantallen

In het segment bank- en verkoopautomaten (biljetten, koffie, blikjes…) is een hoge mate van beschikbaarheid van groot belang.
Zoom

Bij dit type machines, zoals pinautomaten en automaten voor verkoop van kaartjes, koffie en drank of etenswaren is toegankelijkheid van groot belang. Onderhoud of bijvullen van de verschillende modules moet eenvoudig en snel kunnen gebeuren, rekening houdend met eisen van ergonomie en arbeidsomstandigheden.

De verschillende modules in de machine moeten makkelijk en zo ver mogelijk uitgetrokken kunnen worden. Geleiders moeten dus degelijk en betrouwbaar zijn en tegelijkertijd wegens de beschikbare ruimte zo compact mogelijk. Daarnaast kan in geval van toepassing in vochtige ruimtes of bij automaten met koelinrichting een hoge mate van roestbestendigheid van de onderdelen van groot belang zijn.

De geleiders van Chambrelan voldoen aan deze vereisten. Wij leveren geleiders in zeer veel verschillende uitvoeringen van gedeeltelijk tot over-uittrekbaar, met uitneembaar binnenprofiel, in aluminium, verzinkt staal of roestvrij staal. Daarnaast zijn opties als vergrendelingen in gesloten en/of open positie en extra harding van de profielen beschikbaar.

De belangrijkste toepassingen van geleiders in verkoopautomaten zijn:

  • Toetsenbordgeleiders
  • Geleiders met uitneembaar profiel voor printers
  • Geleiders voor verticaal openen en sluiten voor bijvoorbeeld beeldschermen
  • Havy duty geleiders voor geld- en opslaglades of kluizen
  • Over-uittrekbare geleiders voor onderhoudsgevoelige units die makkelijk bereikbaar moeten zijn.


Zoekassistent geleiders

Chargement en cours...


Copyright 2017 CHAMBRELAN - Wettelijke bepalingen - Overzicht van de website