Quantcast

Zes onderwerpen om onze range produkten mee te ontdekken

Telescopische geleiders

Hoge draagvermogens

Meer dan 30 typen geleiders met een draagvermogen vanaf enkele kilo's tot meer dan 1000 kg.

Staal, aluminium of roestvrij staal

3 typen geleiders: in staal, aluminium of in RVS voor standaard toepassingen, in corrosieve omgeving of in speficieke applicaties.

Oppervlaktebehandeling

Alle CHAMBRELAN geleiders worden voorzien van een goede corrosiewerende oppervlakte. De standaard oppervlaktebehandelingen voldoen voor de meeste toepassingen. Indien voor een toepassing noodzakelijk zijn andere of extra behandelingen mogelijk.

Beperkt onderhoud

CHAMBRELAN geleiders worden gesmeerd met een hoogbelastbaar kogellagervet, voor een lange levensduur met weinig onderhoud.
In geval van toepassing in extreme condities (vochtigheid, hitte, intensief gebruik) is regelmatig onderhoud aanbevolen.

Eenvoudig in te passen en te monteren

In onze catologus en op de website vindt u alle techische gegevens om de voor u geschikte geleider te kiezen. Daarnaast kunt u op onze website alle produkttekeningen in een groot aantal formats vinden om te gebruiken in uw CAD/CAM ontwerp.

Grote keuze in uittrekbaarheid

Ons assortiment bestaat uit 3 groepen geleiders met hetzij 2, 3 of 4 profielen waarmee we kunnen voldoen aan alle wensen en eisen voor uiteenlopende toepassingen.

 

Gedeeltelijk uittrekbaar


Example of telescopic slide : Partial extension

Animation

Een 2-delige geleider geeft een gedeeltelijke uittrekbaarheid doordat een deel van het bewegende profiel binnen het vaste profiel blijft.

Volledig uittrekbaar


Example of telescopic slide : Total extension

Animation

Een 3-delige geleider geeft een volledige uittrekbaarheid, door de aanwezigheid van een middenprofiel.
 

Over-uittrekbaarheid


Example of telescopic slide : Over-extension

Animation

Een 4-delige geleider geeft een over-uittrekbaarheid (150% of meer van de gesloten lengte) dankzij de 2 tussenprofielen.